Gıda ve Tarım Hayvancılık İl Müdürüne SORUYORUZ ?

Bir Kaç Gün Önce Açıklama Yapmış  Kırşehir İl Müdürü Kenan ŞAHİN; Kırşehir’in hayvancılık üssü durumuna geleceğini,Bakanlık desteği ve hibeleri ile 26 tesis kuracaklarını 15.4 Milyon Lira ödeme yapılacağını  300 kişiye istihdam edeceğini söylemiş. BİRİKTİRMEDEN PARÇA PARÇA SORALIM 1-) Şuan kaç adet tesis var ? 2-) Şuan ki tesislere kaç lira hibe ödendi ? 3-) Bu […]
Genel - 19 Haziran 2017 13:32

Bir Kaç Gün Önce Açıklama Yapmış  Kırşehir İl Müdürü Kenan ŞAHİN;

Kırşehir’in hayvancılık üssü durumuna geleceğini,Bakanlık desteği ve hibeleri ile 26 tesis kuracaklarını 15.4 Milyon Lira ödeme yapılacağını  300 kişiye istihdam edeceğini söylemiş.

BİRİKTİRMEDEN PARÇA PARÇA SORALIM

1-) Şuan kaç adet tesis var ?

2-) Şuan ki tesislere kaç lira hibe ödendi ?

3-) Bu tesislerde çalışan sayısı kaç ?

4-) Tesis çalışanlarının uyrukları nedir , Afgan,Suriyeli sayısı kaç,kaç tane memleketin  adamı çalışıyor?

İl Müdürünün hezeyanlarına devam edelim.

Kırşehir’de hayvancılık çok başarılı ve hayvancılık MODERN şekilde yapılıyormuş.Doğal alanlar korunarak,kırsal alanda gelir düzeyi yükselecekmiş.

Sayın Müdür;

Senin MODERN anlayışın mucur akşamlarında balkonunda çay içmeye çalışan vatandaşlarımıza ve şeker fabrikası lojmanları sakinlerine,çalışanlarına pek yansımıyor.Sen kayseri yoluna çıkınca,şeker fabrikasının civarında,çiçekdağ yolunda kendini MODERN  hissedebiliyor musun?

Açıklamanın son kısmında Resmi Gazeteyi okumuşsun ama resmen hiçbir şey yapmadığını söylememişsin.

KIRŞEHİR HAYVANCILIK ÜSSÜ OLACAKMIŞ

Bence siz Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüyle kafa kafaya verin Kırşehir’deki insanları tahliye edin sonra hayvanlarınızla kafanıza göre MODERN üslerinizi kurun.

Comments

comments

BENZER HABERLER