YAŞAR BAHÇECİ’DEN YENİ YIL MESAJI

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Bahçeci , Acısıyla, tatlısıyla, hüzünleri ile mutlulukları ile bir yılı geride bıraktık. Umutlarımızı tazelediğimiz yeni bir yılın içerisindeyiz. 2019 yılı hem şehrimiz, hem ülkemiz için son derece önemli bir yıl. On yıl boyunca size ve şehrimize kazandırdığımız sayısız hizmetlerin oylanacağı önemli bir seçimin […]
Genel - 31 Aralık 2018 17:01 A A

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Bahçeci , Acısıyla, tatlısıyla, hüzünleri ile mutlulukları ile bir yılı geride bıraktık. Umutlarımızı tazelediğimiz yeni bir yılın içerisindeyiz. 2019 yılı hem şehrimiz, hem ülkemiz için son derece önemli bir yıl. On yıl boyunca size ve şehrimize kazandırdığımız sayısız hizmetlerin oylanacağı önemli bir seçimin arifesindeyiz. İnşallah bir beş yıl daha yeni vizyon , yeni projelerle sizlerle birlikte şehrimizi geliştirmek ve güzelleştirmek istiyoruz , bunun için söz sizde.

Başkan Bahçeci , 2019’un hem sizin, hem aileniz, hem de bütün sevdiklerinizle birlikte, ülkemizde ve dünyada barışın konuşulduğu güzel, mutlu, huzurlu, başarılı bir yıl olarak geçmesini temenni ediyor hepimizin yeni yılını kutluyorum dedi.

Comments

comments

Bu haber 5664 kez okundu.
Genel - 17:01 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.