Jandarma’dan Kaçak İçki ve Tarihi Eser Operasyonu!

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığınca Akpınar ve Kırşehir Merkeze bağlı Karıncalı köyünde gerçekleştirilen operasyonlarda kaçak içki üreten iki kişi ile tarihi eser kaçakçılığı yapan bir şahıs kıskıvrak yakalandı.   02 Kasım 2020 tarihinde Kırşehir Merkez İlçeye bağlı Karıncalı Köyünde icra edilen operasyonda kaçak içki üretilen bir adrese düzenlenen baskında F.M ve Ö.M isimli iki şahıs göz […]
Genel - 4 Kasım 2020 12:22 A A

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığınca Akpınar ve Kırşehir Merkeze bağlı Karıncalı köyünde gerçekleştirilen operasyonlarda kaçak içki üreten iki kişi ile tarihi eser kaçakçılığı yapan bir şahıs kıskıvrak yakalandı.

 

02 Kasım 2020 tarihinde Kırşehir Merkez İlçeye bağlı Karıncalı Köyünde icra edilen operasyonda kaçak içki üretilen bir adrese düzenlenen baskında F.M ve Ö.M isimli iki şahıs göz altına alınırken ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda muhtelif ebatlarda cam şişeler içerisinde 112 Litre Rakı, 42 Litre Viski ve 234 Litre. Şarap olmak üzere toplam 388 Litre sahte içki ile 2 adet sahte içki imalatında kullanılan düzenek ve 5 Kg. Anason maddesi ele geçirildi.

 

Akpınar’da gerçekleştirilen operasyonda da tarihi eser kaçırdığı tespit edilen M.İ isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 2 Adet Büyü Hitabesi, 2 Adet Heykel, 2 Adet Mühür, 1 Adet Yüzük, 6 Adet Sikke, 1 Adet Kandil ve 2 Adet Obje olmak üzere toplam 16 Adet Tarihi Eser ele geçirildi.

Comments

comments

Bu haber 24385 kez okundu.
Genel - 12:22 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.