TÜRKİYE KAMU SEN DEN NET AÇIKLAMALAR

Türkiye Kamu Sen  ve bağlı sendikalar Basın Mensuplarını kahvaltılı sohbet  toplantısında misafir etti. Kahvaltı sonrası açıklama yapan Türkiye Kamu sen il Başkanı Bilal Türk Sendikalarının kurulma sürecinden bahsederek çalışmaları ve hedeflerinden bahsetti. Basının sorularını da cevaplayan Türk, performans değerlendirmesi konusunda net konuştu. KÖKTEN RET… Kökten ret ettikleri bir konu olduğunu belirten Türk, geçen yıl ilimizde […]
Genel - 3 Mart 2018 11:12 A A

KÖKTEN RET

Kökten ret ettikleri bir konu olduğunu belirten Türk, geçen yıl ilimizde uygulanan Türkiyenin 12 ilinde pilot uygulama olarak yapılan Performan uygulamasının BARIŞI BAZACAĞINI dile getirdi.

Öğretmenler odasında düzeni bozacağını, öğrenci ve velilerle öğretmen arasında uçuruma neden olacağı için kökten reddediyoruz dedi.

Mülakat’ın kalkması gerektiğini dile getiren Bilal Türk, “Allahın verip vermediğine şükrederiz, Kulun paylaşımındaki haksızlığa karşıyız” diyerek, mücadelemiz memur arkadaşların özlük hakları için sözlerini ekledi.

Ehliyet, liyakat adalet ve güvenlik soruşturmasının alımlarda kriter olması gerektiğini, güvenlik soruşturması sonrasında terör örgütleriyle bağlantılı olanların uzaklaştırılıp işlem yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.

comments

Bu haber 6127 kez okundu.
Genel - 11:12 A A